Tapas Opening 2020

We zijn super enthousiast dat we het punt hebben bereikt waarop we eindelijk onze opening kunnen aankondigen. Op een gegeven moment leek het een verre droom.

We zijn super enthousiast dat we zover zijn gekomen dat we eindelijk onze opening kunnen aankondigen. Op een gegeven moment leek het een verre droom. Maar we hebben het hier op ons kleine eiland bereden en zijn opgetogen dat we aan de andere kant van deze vreemde tijden komen. 

Zoveel als niemand echt weet wat het Ibizan-zomerseizoen dit jaar inhoudt, zijn we verheugd om te omarmen wat er ook verandert dat ons wordt opgelegd. Er gaat niets boven een nieuwe set regels om dingen een beetje door elkaar te halen en ons scherp te houden. Om de paar jaar lijkt er een soort verschuiving te zijn, en mensen en bedrijven moeten aanpassen hoe ze dingen doen .. het is evolutie, en wie weet kan het leven nog beter zijn binnen ons 'nieuwe normaal', hoe dan ook, we zijn opgewonden Er achter komen. 

Het geheim van verandering is om al je energie te focussen, niet op het bestrijden van het oude, maar op het bouwen van het nieuwe.

Socrates (Griekse filosoof)

Dus deze zomer zullen de dingen om te beginnen een beetje anders zijn, wees gerust, we zullen ons houden aan de nieuwe overheidsrichtlijnen. Maar één ding dat we kunnen garanderen, is hetzelfde eten, drinken en service van topkwaliteit.

Onze geweldige barmanager heeft ons allemaal aangeschoten laten testen van een aantal geweldige nieuwe cocktails voor onze lijst met huiscocktails voor 2020. Daarnaast hebben we een GEHEEL NIEUW menu met niet-alcoholische dranken, inclusief enkele zelfgemaakte limonades, ijsthee en sangrias.

Onze prachtige verborgen parel van een tuin, zal zoals gewoonlijk worden versierd met kerstverlichting voor drankjes en snacks in de avond, u kunt daar ook genieten van onze gedeelde borden en desserts. 

Zoals gewoonlijk hebben we ons menu aangepast voor het seizoen 2020, om jullie allemaal een aantal opwindende nieuwe traktaties te bieden. De komende weken zullen we een aantal van onze nieuwe gerechten introduceren op ons specials-bord, voor een voorproefje van wat komen gaat. We kunnen niet wachten tot je wat nieuwe tapasgerechten, desserts en de gebruikelijke klassieker uitprobeert. 

We kunnen niet wachten om het nieuwe seizoen in te gaan en te zien wat het te bieden heeft, en we kijken er echt naar uit jullie allemaal binnenkort te zien. 

Bex, Tony, Glyn en Team Tapas 

Nog steeds hongerig? Hier is meer
nl_NLNederlands