Rennen voor hoop en huizen

Tapas Owners Becky & Tony are raising money for Home and Homes for Children in their upcoming challenges.

Hoe enthousiast we ook zijn van de zomer en alles wat daarbij komt kijken… Ontspannende stranddagen, lange lunches, geweldige restaurants, cocktails om voor te sterven, de hele nacht dansen…

This winter Tapas owners Tony & Becky have been putting their endless energy and enthusiasm to the test. And training hard…
Hun lef en vastberadenheid zullen eindelijk op de proef worden gesteld met hun komende sportieve uitdagingen.

   

   • Tony loopt op zaterdag 8 april 2022 de Ibiza Marathon. 

    

    • En zowel Tony als Becky zullen op zondag 1 mei 2022 de Ibiza Halve Marathon lopen.

   We are very aware that the world is all a bit upside down at the moment. With the horrific situation ongoing in Ukraine. The fallout from the conflict seems to be never-ending. Becky & Tony have chosen to run their marathons in aid of Hope and Homes for Children. A wonderful charity working closely with neighbouring Romania & Moldova. To help safely home orphaned children escaping from war-torn Ukraine. 

   Wie zijn Hope en Homes for Children? 

   Hope and Homes has been working to transform the lives of children in orphanages since 1994. Today they are working with children in 30 countries. Where their teams of skilled, local child-protection professionals strive to keep families together, reunite or build new families.

   Nu de oorlog in Oekraïne heviger wordt, willen veel mensen iets doen – iets - helpen. Door te doneren aan hun werk in OekraïneMoldavië en Roemenië, je zult kinderen en gezinnen beschermen, zowel nu als in de nasleep van deze verschrikkelijke oorlog. 

   LEES MEER: Over de Home and Homes Urgent Oekraïne-appèl

   “We vechten voor elk kind om de liefde en verbondenheid van een veilig gezinshuis te voelen. 
   Every child needs someone who supports them & takes care of them,
   who wants them to be happy.
   Elk kind moet weten dat er van hem wordt gehouden en dat hij erbij hoort.” 

   Thuis en tehuizen voor kinderen

   In the past month, Home and Homes have successfully moved children from Ukraine, into neighbouring Romania. Here they will be safe and cared for until they can return home. Sadly, with so much chaos comes a higher chance of children getting lost out of the system, and potentially being lost into trafficking too. This is why their Ukraine appeal is so time-sensitive.

   LEES MEER: Over de recente succesvolle evacuatie van 63 kinderen

   “These children were evacuated in a coordinated fashion, only when the time was right, by the right professionals, and in conjunction with local authorities in Ukraine and Romania. It was a long journey, but the children are now safe and well, and receiving psychological support.

   We are ensuring that these children get what we demand for every child. They are tracked. That they are relocated to temporary safe accommodation, close to Ukraine. That they are not lost in faraway institutions around the world, or at risk of trafficking. That they are relocated with their caregivers (and their carers’ families) – the ones who know best the children’s individual needs, treatments or simply their preferences. They’ve been kept together.

   Deze evacuatie is een voorbeeld van best practice. En we eisen hetzelfde voor de 100.000 kinderen die zijn achtergelaten in Oekraïense weeshuizen.”

   Robert Ion, woordvoerder, Home and Homes for Children Roemeens

   Als je wilt doneren aan Becky & Tony. Om ze onderweg het extra zetje te geven dat ze nodig hebben om door te gaan naar de finish. Alle donaties zullen zeer dankbaar worden ontvangen.

   Nog steeds hongerig? Hier is meer
   nl_NLNederlands